Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken någonstans eller ingenstans

 

 

 

Min älskling vet du att
utan dig
om jag så har hela världen
har jag ändå inget eller ingen.

Utan dig rasar allt
hjärtat spricker i tusen bitar
min själ har ingen ro
varken någonstans eller ingenstans.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 02 - 14)

 




Fri vers av Arnela
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-14 21:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en text som känns
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela