Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD SKA DU MED FRAMTID TILL

 

i framtiden ska jag bli ... ...

i framtiden ska jag bli ... ... 

 

en stor och god semla

 

i framtiden ska jag bli ... ... 

 

en smaskig surdeg

ett litet russin

som du kan tugga

 

i framtiden ska jag bli ... ...

 

små nätta steg

en keps i solen

som dig kan skugga

 

i framtiden ska jag bli ... ... 

 

något stort och fint

något minnesvärt litet

liksom regn kan dugga

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP