Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

46 timmars promenad från gävle till örebro
det är sånt jag kollar upp när min kropp saknar ro
jag har inte känt dig länge, knappt 30 dagar
men min själ är din att göra med som du behagar

och jag vet att distansen rejält ökar motståndet, det vill säga resistansen, men jag är övertygad om att vi hittar balansen, tar chansen, genomför dansen. Tillsammans.

46 timmars promenad är inte ens tre timmar med tåg
det är sånt jag intalar mig själv när jag känner mig låg
jag planerar att känna dig länge, ja gärna hela mitt liv
struktur och regler kan vi skapa, vi har inget annat än tid




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-14 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig rytm och balans i texten..
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia