Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Sverige sålt sin själ till djävulen?

Har Sverige sålt sin själ till djävulen?

Man hör att det ska bli mer minareter alltså torn på moskébyggnaden. Upptill är minareten omgiven av ett öppet galleri eller en balkong använt av böneutroparen för att kalla muslimerna till den rituella bönen. Vårt samhälle är inte förberett för böneutrop fem gånger om dagen sju dagar i veckan. Inte ens en gång om dagen.Islam är en förmedeltida våldsideologi och som borde förbjudas. Dessutom förbud mot utländsk finansiering till byggandet av moskéer och minareter. För varje punkt som vi ger efter, flyttar dom fram positionerna mot införande av Sharia.
En muslimsk kvinna hälsa inte på en man. Väldigt förståeligt att man inte kan ha en sådan anställd. Hon fick slut och ta det till Arbetsdomstolen på grund av kränkande behandling och begär skadestånd. Häpnadsväckande man har inte ord för det.
Man skakar i hand i Sverige. PUNKT!

Summa Sumarum:

Har inte Riksdagshuset ett högtalarsystem som når alla kryp och vrår? Dra på volymen fem gånger om dagen som en påminnelse om att invandringen och integration i Sverige är ett komplett misslyckande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en backspegel har sin blinda fläck har varje land sin döda vinkel.
2018-02-15

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj