Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om år som gått och de som står på tur att komma till.


De yra årstiderna




Under vinterhalvåret,
badar herr Andersson i en vak,
i bara mässingen.

Fröken Björk klär av sina underbara texter
inför vårens återkomst.
Dansar och sjunger in april spritt språngande glad.

I skön bris för sommaren
har Näcken synts spela i forsen,
liksom för glatta livet.

Om hösten klär träden av sig
i naken majestät
inför ankomsten av kung Bore.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-15 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP