Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fakta till en byråkrat

Såhär är det;
Smuts är alltid smuts,
blod är alltid rött-
jag är den jag är

Du har ännu inte sett
men jag ska berätta, visa
för det är alltid samma
fucking visa

Jag ger dig mitt namn,
du tror att du kan uttala-
du kan inte uttala mitt namn
inte än, ingen koll, intet sett

Du hör tillslut rätt
ser smuts vara smuts-
jag menar riktig smuts
som jagar öppna sår

Och så drar du, tröttnar
sakta eller exploderar
poängen är detsamma;
du sticker

Kvar lämnas smuts, smutsigare
svag lyckas bli svagare,
jag blir ensammare
och nätterna jagade

Så vi skiter i det här
för jag vet hur visan går
spelar ingen roll att jag är kär
det slutar likadant ändå




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion