Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konststycket


Glädjen är en vit fågel
som täcker himlen
hur kan då regn falla genom
vingarna

De udda dagarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 04:33



Bookmark and Share


  Silverstripe
En fin betraktelse. Och vad är då regn? Om inte havet som längtar åter från himlen?
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP