Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnet

De enkla tankarnas inferno
etthundra steg till kaos
något jag minns dyker upp i en dröm
sakta sakta öppnas mina ögon

I dina ögon ser jag
återstoden av mitt liv
det slutgiltiga leendet

Vi finns, vi existerar
glöm aldrig det
hjärtat ska förena oss

Någon knackar på min axel
jag vänder mig om och ser mig själv
ett möte i en trappa

Vansinnet när jag andas




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2018-02-15 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP