Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsmeja

 

 

 

droppar från hustak

står lutad mot solvärmd vägg

luften andas vår

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-15 09:13



Bookmark and Share


  Per Drysén
Härlig tid
2018-02-16

    ej medlem längre
Vilken hoppfull text, jag kan faktiskt uppleva solvärmen och lukten av vår!
2018-02-16

  Fulbergarn
mysigt värre,
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP