Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland kommer jag ej på något att skriva men gör det ändå


Ibland kommer jag ej på något att skriva men gör det ändå

Ibland kommer jag
ej på något att skriva
men gör det ändå




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 09:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland kommer jag inte på, något att säga men gör det ändå, i galleriet hörs röster mumla, om tavlor o statyetter som grumla, till intryck i sinnen som 'vad då?'
2018-02-17

  Fulbergarn
ja alltid blir det
några meningar med en
viss knorr eller ej


2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP