Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkognito

Men om jag bara sitter där
osynlig tyst och hungrig
och inte gör något väsen av mig
då är det väl godkänt?

Men om jag håller mig på min kant
och inte höjer rösten
och bara lyssnar in
då duger jag väl?

Men om jag gömmer mitt ljus under skäppan
inrättar mig i ledet
och faller till föga
då platsar jag väl?

Men om jag tejpar min mun
och sluter mina ögon
och håller för öronen då...???




Fri vers av Stisse
Läst 438 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-15 12:24



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Väldigt bra beskrivning hur det kan
kännas när du bara vill försvinna
Om man inte höjer sin röst och bara vill lyssna så är det viktigt att du ändå duger som du är.
2021-01-29

  Fjellhuldra VIP
Väldigt bra beskrivning hur det kan
kännas när du bara vill försvinna
Om man inte höjer sin röst och bara vill lyssna så är det viktigt att du ändå duger som du är.
2021-01-29

  Connie
Verkligen bra, igenkänningsfaktorn är hög. Så riv tigandets mur!
2020-11-19

  bohemen VIP
Nej, sätt aldrig ditt ljus under skäppan!
Du är värd att synas som du är!
2018-04-04

  morgonstjärna VIP
ibland önskar man sig så
osynlig
en magisk kappa smyger runt
bland orden osynlig.

:)

2018-03-07

  livet...
Att vara inkognito är fantastiskt, det är visdomens första utväg. Vackert skrivet!:)
2018-02-18

  LillyLost
Helt fantastisk.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse