Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest VI

vad är värt att ha ångest över?

vad är på riktigt värt det ångesten gör med mig och mitt liv?

jag vill hävda att ingenting är värt den ångest jag känner




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP