Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla barn

 

 

lilla barn

vad vet väl du om världen

om människorna

om deras grymhet

förklädd till lismande beräknande

skuggor i svart

 

lilla barn 

vad vet väl du om livet

det liv som kunde varit

förspillt av hårda händer

grävande, krävande

det enda du vet

 

livet och världen är smärta

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 13:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att vi inte kan erbjuda våra barn en bättre värld och en ljusare framtid...men vi får önska och hoppas...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP