Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkar tårar med våta händer.

Jag skrattar bort mina problem
Jag gråter bort min sista ork
Jag har en trasig del i sinnet
som gör att jag ej kan få ro.

Jag kastar pilar mot väggen
men de studsar tillbaks mot mig.
Jag torkar tårar med mina händer
men de är lika våta de.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-15 14:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så stor sorg borde inte födas





2018-02-15

  Niliboy
Kall å likgiltig trampade jag på, nej fy farao ett rent hjärta delar med sig, då vill ock jag lyssna!
2018-02-15

  alicja lappalainen VIP
En dikt fokuserad på introspektion i själen, pessimistisk utan problemlösning.

2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream