Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dörren knackar verkligheten

 

 

När du går 
vänd dig inte om 
och en gång 
när det kommer dagar 
svarta som oväder 
fråga inte då efter mig. 


Jag själv kommer att vara stark 
som en taper och stolt soldat 
för varenda sak påminner mig om oss 
för varenda tår påminner mig om dig. 


Jag talar till alla att jag mår bra 
men i själva verket brinner det inom mig 
bra på att dölja och ljuga är jag 
varje morgon känner jag tomheten 
på dörren knackar verkligheten 
där det är ner skrivet att 
jag kommer att vara olycklig hela livet. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 02 - 15)




Fri vers av Arnela
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-15 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela