Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARMA - tanka

På isklädda sjön

orangeklädda munkar

fotspår kors och tvärs

tre brandliljor böjer knä

med händer på snötäcke

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-15 17:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Bra så !
2018-02-27

  Anya VIP
Stark bild frammanas. Ser dessa munkar i kontrast till snön. Bra fångat här.
2018-02-16

    ej medlem längre
En vintermelodi, så klart lysande och klädd i filosofiska tongångar.
2018-02-16

  DavidM VIP
Väldigt filmiska rader. De ger bilder på den inre duken.
2018-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Buddhismen leder till förtappelsen.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP