Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening (På ljudspelare)



Prydnad

Kunde jag bara
få vara
din vän
nu igen!
Vi gick
åt varsitt håll
under egen paroll
och fick
bevista
två liv alltför trista,
men kärleken lever ju än,
ta emot mig igen,
bli min vän!
Håll min hand,
knyt vårat band!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 07:08



Bookmark and Share


    Mim
Enligt en tradition , som jag sett på tv, så knyter prästen ett band kring brudens och Brudgummens hand, för att de skall hålla ihop i vått och torrt, i Nöd och Lust! Vara Ett, som det sägs i Bibeln! Har du sett eller hört talas om den traditionen?
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP