Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utsikt över gården


Starkare än du - LJUSET

 

 

 

 

Solen tränger igenom
björkens grenar
i tidig vår

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-15 16:19



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Skimrande, ett fint tecken!
2018-02-16

  Janina Kaminska
Hoppingivande ord och en underbar bild.
2018-02-15

  Klara Ord VIP
Så vackert - orden och bilden!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP