Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott


Med vemod och oro
har vi väntat denna dagen...
Ett farväl utan en längtans hälsning
kommer alltid som ett slag i magen...
Därför hittar jag på, att himmelen finns
Så fylls hoppet med längtan, för hjärtat det minns.
Vi säger inte hejdå utan vi ses
Du har lärt oss så mycket om genuitet och
att livet inte handlar om vad som fås, utan vad som ges...

Du har gett SÅ mycket till SÅ många
Varför ska himmelen de bästa fånga?




Övriga genrer av S~A •••
Läst 344 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-02-15 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten griper tag i mig och orden berör mig på djupet! Bokmärker dina finstämda rader!
2018-02-22

  DominiQueen
Åååå stark, stark, jättevacker, och frågan lär vänta på sitt svar ...
LoveBless
/DominiQue
2018-02-16

  Fulbergarn
Frid vare med dem, saknar några
2018-02-15

    ej medlem längre
Ordvalen stannar upp.. ibland räcker inte ens hans ord.. SÅ vackert skrivet..
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••