Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och Björn skrattade så vi dog när fel ord flög ur hans mun


NÄR DEMENTA ORD FLYGER

 

tack för samlaget i örat... sa Björn 

men Björn vilket ord ... ? ;)

samlaget, nej jag menar samtalet i örat? :) 

ja det var ett trevligt samlag...  ;) ;) 

ja ja det var underbart samlag i örat! :)))) 

ha det så gott! Puss och kram! :)

ja puss och jam med kram! :))))




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP