Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så tyst?

Varför är det så tyst?
Varför är det så kallt?
Varför längtar jag bort?
Varför är det så tomt inom mig?

Varför är lyckan en trasig bro?
Varför ser jag ej hålen när jag går?
Varför väljer jag att stanna kvar
i det kalla vattnet?

Har aldrig lärt mig att simma bra.
Vågorna dränker enkelt mig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-15 16:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tröstens ord är ibland fattiga och arma
men tänk på alla är värdefulla
och du har vänner omkring dig
som är viktiga för dig
och deltar i sorgen

men bra skriva av sig
det gör vi alla här <3
2018-02-15

  Staffan Nilsson

vi längtar alla bort när vi inte förstår vad vi har
förstår vi det stannar vi eller ger oss iväg!

2018-02-15

  Niliboy
Å Herren verkar i det fördolda, men vi bör höja rösten!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream