Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostar en krokodil

Det får kosta vad det vill
För om man trånar efter något så kämpar man
för det då man inte kan sitta still
Inte förens det är i hamn
Inte fören man har det som man trånar efter
i sin hand
Så om det kostar en krokodil får man väl åka ner
till Nilen i sedvanlig stil och hämta hem en
sådan till Sveriges land
För att ens önskan ska gå in
Så det värsta som kan hända är att krokodil
lagret är slut
Vilket kan hända ibland
Du vet den där stora och långa torkan...

Det kostar en krokodil

Ken Cassel
15/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vill man ha något så får man kämpa...så är det för det mesta...
2018-02-17

  objekt3
det finns krokodilfarmar? Sol och skugga
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel