Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet hjärta

Det är bara knivar som skär i mitt inre,
det är inget värre än att mitt hjärta brister.
Ser dig med någon annan som du håller kär
och jag förstår rätt fort att du glömt mig.

Känner mig som en idiot när jag står där stum
och funderar på varför kärleken inte är besvarad.
Jag har inte cancer, jag har ingen stroke
Jag har bara ett brustet hjärta som ger droppar av blod.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 1112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-15 18:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett stort sår i denna !
hoppas han hör av sig
kram

2018-02-15

  Niliboy
Glömde bönens kraft!
2018-02-15

  Niliboy
Tjäna å skjuta åt sidan när man gråtit ut, en förnuftig väg!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream