Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländande segrar

 

Du besegrade

dina berg

med lånade steg

 

och gömde

tunga tankar

under guldikoner

 

övertygande i falsett

bländade du din lycka

 

Nu värker

konstruktionen 

i en berömd estrad 

 

mot dina blottade revben

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-15 18:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och full av känslor!
2018-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en seger kan kosta...
2018-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker, men sorglig smärta i din fina ordkonstruktion.
2018-02-16

  Alysse VIP
Det gör så ont att läsa dina ord
ty orden emellan raderna
träffar rakt i hjärtat
Du förmedlar känslorna
så bra
2018-02-15

    ej medlem längre
Det finns så mycket smärta i dina ord.
2018-02-15

    Alice.skriver
Gillar verkligen denna texten!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP