Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar fan aldrig ligga med dig nu



I samhället finns inte plats för tröst, endast rum åt utopier. Jag inser att orden kan upplevas som kränkande, men det finns individer och efterblivna drömmar. Det spelar ingen roll om jag är höger eller vänster i demonstrationen.

Du skriker att jag är en pessimist som borde låsas in i förvar, men i nästa ögonblick får du ångest och predikar kärlek över gränser. Jag har gömt mig under sängen, ligger plågad av barndomens uppfinningar och funderar på hur jag ska få dig igen.

Utanför lägenheten gråter många, ändå är vi dåliga problemlösare. Jag har fått tinnitus av att du hoppar, fast jag vågar fan aldrig ligga med dig nu. Vad ska vi prata om när du inte längre engagerar dig i hur vi ska uppfostra varandra?




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-15 19:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Samhällets tröst är tröstlöst verkar det som
2018-02-15

  Åse Tropp VIP
Underbart beskrivet!
2018-02-15

  Staffan Nilsson
"Utanför vår lägenhet gråter många, ändå är vi riktigt dåliga problemlösare"
Ja, jag här kan inte trösta dig där.

Men
"I ett samhälle finns inte plats för tröst"
är bara fel - samhällets tröst är välfärd. Det vet du ju.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP