Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvistar

har ingenting att säga er
som springer ni som aldrig ser
som aldrig ens mot livet ler
blodigt det skänker
mer
mer
mer

dissekerar
reviderar
varandets väsen
på tipexlappar

konverterar
kompletterar
själ med asfalt
matchar

men för all del

förtär
förbränn
tills jord och sjö och luft och frö
liksom drömmar sakta dö
i malström utav mardrömstystnad

allting vissnar
i takt med er




Övriga genrer av ruddy good
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-15 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good