Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman



under natten föll stjärnor
vi vaknade med stjärnstoft i håret
och kudden klirrade av deras ekosteg

det är nog så när dimman ligger tät
stiger ljuden in i dimman
men när stranden klarnar

ser vi bättre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-16 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP