Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlorat

 

Futurum

I vår förlust

fäller vi tårarna vi inte

förmådde  i stunden

Nu skriar smärtsamt det vi trodde oss ha

men inte förvärvrat

Öppnar fönstret

hör tvärbanans trygga dunk

iakkttar ljuset från söder

somnar i smärta

och

bjuder in gryningen

 




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-15 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivit. <3
2018-05-10

  Salvation Pepper
Så myckna tyngder och smärtor i dina ord.

Tagande.
2018-02-22

  ULJO
Fint skrivet
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP