Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i stickade sockor


min kind mot din päls
älskade
din doft omsluter mig
med minnen

dina ögon
ser in i mina djup
tystnaden faller som droppar
till trädets rötter
din frid omsluter mig
blodet sjunger min själ
tystnaden vandrar
i stickade sockor

en kattnos kysser till tröst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 00:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja de är väl för goa
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP