Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annorlunda kväll.


Gud log


Jag var inbjuden

till konserthuset


barnbarn medverkade i

kammarmusikkonsert


hade först fått fel adress

jag måste i sista stund

ändra med färdtjänsten


Efter mycket strul

blev det rätt och

jag fick faktiskt

se Gud le

då jag

väl var

på plats

bland

de mina




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-15 21:06



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Underbart!
2018-03-01

  M.A.J.R
Väldigt fint, Bibbi!
2018-02-27

  Salvation Pepper
Goda tankar!
2018-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt när allt ordnar sig...
2018-02-17

  Eva Helene VIP
Kan inte bli så mycket bättre - att se Gud le!
2018-02-16

    ej medlem längre
Ett underbart leende som säger att du är speciell.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP