Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningens röst


giv åt mitt grässtrå ett daggstänk
giv åt min fågel en stämma
giv åt dagen alla bokmärken
vi bytte varandra
alla minnen
de goda som är grunden

ett glittrande äventyr
vi går upp varje morgon för att gå till vårt
för att få pengar till hyra och mat
glittret är klistret

vi går där bland vardagens bördor
och måsten

med ljuskragen runt håret


även det sköraste strået
bär på sin sviktande båge

daggdroppars glittrande pärlor










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-16 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP