Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är nummer ett för mig liksom jag är så ock för dig, om du är den dig som är ämnad för mig ...


Jag förväntar mig ej vare sig under eller mirakel ...

... av den dig
som är ämnad för mig ...

Ty jag älskar dig
för den du är
så underbart mycket av
genom att vara blott bara dig ...

... och alla universums 
under och mirakel
är för mig
något som din själ
härbärgerar inom dig ...

Du fattas mig!

Så snälla söta rara
alldeles underbara du ...

... kom till mig nu!

Jag har väntat 
så himla länge på dig
och du är 
så innerligt välkommen
till den mig ...

... som är så absolut
och fullständigt 
innerligt 
bara ämnad för dig ...

 

 

 

 

 

__________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-15 21:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oändlig längtan
2018-02-15

  Futureprincess
Fint och lite gulligt!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP