Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Det här med änglar, de finns,
Människor om gör gott
Utan att behöva det
Det kallar jag en riktig ängel




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-15 21:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint och ljust skrivet
<3
2018-02-16

  ULJO
Exakt
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson