Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid tillrednings processen




Mera soppa koka
Slev och röra om

Kalla fakta
Alternativa sanningar
Extremister och cyber
Tyckare av änglar och
Ruttnande Troll

Spelar alla sin roll
För smaksättningen
I Demokratigrytan

Så mera soppa koka
slev och röra om


Innan allt kokar över
och blir till en
Intressant Kökken
mödding om tusen
år för andra varelser
Att reda ut. ..








Till musik av E.L.O
"Living in the modern world"





Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-15 21:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja det är i alla fall inte får i kål, "Kökkenmödding" alltid roligt med nått nytt
2018-02-16

  Kungskobran VIP
Låter som soppan är ordentligt saltad
Kul
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP