Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en liten tanke ...


När tiden till dig kommer ...

... den tid du
så länge väntat på ...


Då är det tid för dig
att ta dig tid
för att tiden du får
också  verkligen  ta vara på ...

Ty tiden fortsätter
med eller utan dig

Den väntar ej
på dig
utan 
passerar
obemärkt förbi
och fortsätter
mot framtiden

oavsett om du
tar vara på den
eller ej ...

Men tiden 
lämnar ögonblick
för oss att fånga

även om de ej är
så där väldigt många

Ögonblick
av det perfekta slag
som är ämnade
för älskanden
att ta vara på
tillsammans

...  sådana som

du och jag ...

för att utgöra
grunden
för att
dig och mig
ska kunna bli
ett innerligt
sinnligt äkta Vi ...

... Ett vi
vars perfekta ögonblick
vi tillsammans utvecklar
till ett 
alldeles eget Universum
med en helt egen tid ...

 

 

 

 

 

___________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-16 01:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Härlig slutkläm med ett eget universum
med en alldeles egen tidsutfattning.
Annars är ju tiden blott en tjurskalle
utan vett och sans.

2018-02-18

  Kungskobran VIP
Kärleken är tidlös
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP