Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefrihetens muskler växer!

Hela tiden ska det användas våld
på yttrandefrihetens starka röster
på laglydiga människor som bara
vill skandera sin åsikt inför omvärlden
oskyldiga blir angripna utsatta för hot
hatet som pågår är enormt & har verkligen
brett ut sin svarta groteska mantel
den gör allt för att riva sönder freden
den gör allt för att bråka strida förstöra
överallt finns dessa äckliga småkryp!
på en gång de får höra om att friheten
ska agera, då sätter de igång med sina
våldsamheter & skriker så högljutt de bara kan
slå sönder krossa kasta föremål är de bra på!
bakom de här anhängarna finns finansiärer
som vill motarbeta yttrandefrihetens rättigheter
det märks solklart att diktaturen är ilsken
på krigshumör mot frihetens budbärare!
sen skriver media en massa flosker lögner
vinklar till bråkstakarnas fördel
det bara bevisar att de också är
medarbetare åt det pågående
motståndet på yttrandefriheten
vad som sker är solklart
diktaturen är på krigshumör
älskar konflikter älskar stöka om
men en sak den ha klart för sig:
yttrandefrihetens muskler växer!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-15 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP