Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En skrivarvän har lämnat jordelivet...


Din bok i min hand

 

 

läste din runa idag

ofattbart

visste inte...

 

med värme i hjärtat

din bok i min hand

läser din tillägnan

begrundar en dikt

väcks

till viljan några ord

 

från ensliga kval

och längtan befriad

med kärleken förenad

svävande

som moln

som fåglar

blickar ner

över land

över hav

 

så vackert

... så fridfullt

 

 

© Chawa 2018-02-16

 

 

------------------------------------------

Egen bild: © Eva Himmelsbåge:
Bok mot himmelsvidd

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-02-16 02:42



Bookmark and Share


  walborg
Poesi - så vackert - levande språk
2018-09-07

  Lars Hedlin
VACKERT!
2018-03-13

  Salvation Pepper
En hyllning full av behag.
2018-02-22

  DavidM VIP
Väldigt fina och varma rader.
2018-02-18

  Kjell Åhsberg
Kärleksfulla ord till någon som vandrat vidare.
2018-02-17

  Ann V Åhsberg VIP
Så underbart vackert skrivet till en saknad vän. Tack!
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin minnesdikt till en vän...
2018-02-17

  Annaemi VIP
Alla orden som lever kvar när någon kär har lämnat, vackra minnen.
2018-02-17

  Robert Gustafsson
Varma ord från hjärtat till en saknad vän som du ser finna befrielse och ro.
Fint.
2018-02-16

  Palett
Fin text ..... Tankar vid en kär väns bortgång
2018-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Dina ord är så innerliga och varma efter din saknade vän. ..
2018-02-16

  Änglaögon
Vackermjuk text till en kär.
2018-02-16

  Bo Himmelsbåge
Oerhört vacker, tillägnan till en kär poetvän, som nu prövar sina eteriska vingar högt, högt upp i de himmelska sfärerna... bland några av sina nära och kära... Må han finna den frid, ömhet och kärlek där, som han alltid längtat efter...

Överväldigande suggestiv bild och hjärtegripande musik därtill...

Tack!
2018-02-16

  Eva Helene VIP
Så innerliga och vackra ord i din tillägnan! Kärleken bär över tid och rum och ger hopp och tröst i sorgen. Och genom boken blir bandet än starkare. Mycket fint detta!
2018-02-16

  ULJO
Sorg och saknad i dina ord. Ta hand om dig
2018-02-16

  aol
Underbart skaldat en öm hyllningsdikt som kändes så i mitt hjärta,
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP