Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spektrum

 

 

 

 

Om jag inte kan förnya mitt skrivande - Få in nya perspektiv, nya språkbilder, nya dimensioner i mina verbaliseringar och ett genuint flyt, så ser jag det som en signal att lämna och börja göra något mer resultatmässigt berikande !

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-16 05:23

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utveckling i skrivande sker nog ofta i ertapper. Kan man någonsin bli färdiglärd? Det finns nog inget övre tag för den egna förmågan om man har oändligt med tid. Det är bara att ihärdigt fortsätta att utmana sina gränser, att läsa och ta intryck av andra, eller varför inte ta idéer från andra kreativa verksamheter och försöka omsätta det. Resultat är inte alltid synligt och mätbart, men någonting sker inuti. Fortsätt skriv!
2018-02-16

  Anya VIP
Jaa ibland fastnar man i sitt skrivande. Ett tips är att läsa mycket...framförallt poesi. där får jag inspiration i alla fall. hoppas jag får se mer av dig.
2018-02-16

  alicja lappalainen VIP
Beslut att utvecklas genom språket är längtan efter att gå utanför gränsen för detta rum vi lever in. Enlig Wittgenstein lever vi i språket. Vi når inte utanför. För ett sådant försök betalar vi med egen identitet. Det syns bäst när man byter modersmål till ett främmande språk.

2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP