Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här vackra

Jag söker i alla vrår
efter det rätta ordet
den sanna formuleringen

En bild av en helikopter
för min inre blick
den jagar mig

Jag lägger nerverna till rätta
änglarna dansar inombords
någon liten del av mig
vägrar att bli vuxen
den ständiga lusten att ge upp

Vi måste kämpa
för det här vackra
vi har inom oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP