Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD OCH BLOD

 

Avklädda

yttre attribut

finputsad fasad

 

stod vi

 

avskalade

skammens rodnad

skuldens tyngd

 

stod vi

 

avskrapade

kött och ben

kärnan strålande

 

stod vi

 

stämplade

i äkthet

ord och blod

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-16 16:59



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fysiska strofer, i en väldigt direkt läsning. Skickligt författat.
2018-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Bortom oss själva, i ljuset...mycket bra...
2018-02-17

  Stanley Rydell
Du har lodar djupt och funnit "ord och blod", så enkelt och äkta!
2018-02-17

  Palett
Mycket bra text ! Tankvärd !
2018-02-16

    ej medlem längre
Det är när orden kommer från det innersta som de verkligen betyder något för en själv och för andra. Din text känns äkta och bildstark!
2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut på en bra och tänkvärd text!
Bra skrivet!
2018-02-16

    ej medlem längre
Dina ord är nakna...och det du säger berör.
2018-02-16

    Jag är fan större än Sartre VIP
Japp, vi är mer eller mindre sanna i våra ord, och våra ord är egentligen de vapen vi borde nöja oss med.
2018-02-16

  ULJO
Starka ord.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP