Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEFRIAREN



lyfter sina armar mot himlen
litografisvarta grenar
förenar himmel och jord
blir den duk som torkar våra tårar
blir det milda ljus
nattlampan vars löv gnistrande gröna
slår ut över betongdjungelns bilavgaser



Han står där med fötterna begravda i myllan
för att stanna
han är våra lungor

ger oss livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-16 10:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
timeguitar
håller med föregående talare, fint.
2021-02-28

  Stisse
Dikten ger hopp. Vackert skrivet.
2018-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...tänkvärd...
2018-02-17

    Peter Söderqvist
Fin text där träden får en central roll.
2018-02-16

    ej medlem längre
Håller med föregående talare,fint.
2018-02-16

  Anya VIP
Funderar på vem denne befriare är....kanske Gud? Bildrik text.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP