Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leken är fri

 

Leken!
Är på gång!

Så sätt fart!
Och lek med!

Leken är kostnadsfri!
Så lek fri!

Leken är evig!
Så häng med!

Leken är barnslig!
Så släpp åldrandet fri!

Inga åldergräns!
Inga krav punkter!

Inga omöjliga lek!
Inga omöjliga drömmar!

Så kom och lek med!
KOM OCH LEK MED!

Och släpp sorgen fri!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-02-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP