Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människas levnad

Varje människas liv

är en säregen historia

och ändå är vi alla skapta

på samma sätt, som man eller kvinna

Men det är också det enda

där vi liknar varandra

Efter en människas födsel

utvecklas var och en

på så olika sätt

att de kunde utgöra stoff

till miljontals romaner




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP