Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för Klassträffen Sweden AB

Har man inte problem så skaffar man sig
Gjorde mig medlem där på Klassträffen
för ett par år sedan
Trodde det gällde i ett år
Men icke sa Nicke
Året efter fick plötsligt ifrån inkasso ett brev på
fyra hundra kronor där det stod att jag inte hade
betalat den nya medlemsavgiften för det nya året
Jag tyckte det var skumt då jag inte hade fått någon
sådan ny inbetalningsavi tidigare
Så jag försökte hitta någon så att jag kunde säga upp
mitt medlemskap
Men det gick inte då det inte finns något nummer
att ringa
Så jag betalade till inkassobolaget Segoria som
egentligen är en bilfirma har jag fått veta
Jag mitt arsle
För nu har det gått ännu ett år
Och nu har det kommit ännu en påminnelseavift
på medlemskapet för det här året på
fyrahundrafem kronor ifrån Segoria
Försökte åter igen få tag på ett nummer men icke
Fick däremot tag på deras revisors nummer
En vid namn Ulf
Ringde honom då någon efterbliven son svarade
i luren och pratade helt osammanhängande
Hittade då ett nummer till då det gick fram en trettio
signaler innan någon bara svarade och la genast på
luren igen utan att säga någonting
Kollade då upp denna Ulf som tydligen skryter med att
han har en tomt på 976 kvm värderat till lite mer än
sex miljoner kronor
Och en splitter ny Volvo
En riktigt skum figur tydligen
What ever
Nu går jag till polisen med denna avi och anmäler
Klassträffen Sweden AB för bedrägeri
För de får inte en krona till ifrån mig de förbannade
idioterna
Helvete också att jag ska behöva drabbas av sådan
här skit
För när ska jag lära mig att aldrig gå med sådan här
skit på Internet
Aldrig mer
Så stort tack till Poeter.Se att jag här kan ventilera
mig lite i hopp om att ingen annan här blir lurad
så som jag har blivit
För fuck them, de jävla svinen...

Ken Cassel
16/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-16 11:46



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Bra att du tar det till polisen. Svensk Handel har också haft en lista där man kan berätta för andra om skumraskföretag. Vet inte om den finns kvar, men den har varit bra.
2018-02-16

  objekt3
En splitter ny volvo - en skum figur.

Bra text. Tack
2018-02-16

  Öknens Ros VIP
Så trist att du råkat ut för den här sortens bedrägerier, man ska alltid vara på sin vakt om nåt verkar misstänkt, men det är nog lätt hänt att låta sig på på sånt här.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel