Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genklang

Genklang i dig

ger genklang i mig

Vi är som två klockor

vars kläppar

svarar till varandra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-16 11:48



Bookmark and Share


    J. Herward
Finns dem som menar att svenskan är ett fattigt språk... en felaktig slutsats. Genklang.
2018-02-22

  Feminaz
Väldigt fint poem!
2018-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint och känsligt diktat!
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP