Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra sak med musik

är när den får dig att må bra
Får dig att le, skratta och vara glad
då du hänger med i takterna
För glad vill man ju helst vara varenda dag
Bara glömma alla sorger och besvär
för en liten stund
då den sköna musiken gör en både cool
och till dansgolvets kung
Och är det riktigt bra texter i låtarna
som man kan är det ju bara att
hänga på och sjunga
Sjung, Sjung, Sjung
För vilket härligt gung
Så en bra sak med musik är när den
får dig att känna såhär
Inga problem och inga besvär
No Women No Cry
No No Women…

Ken Cassel
16/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 13:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, musik behövs i alla lägen...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel