Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar orden

 

 

var är de, alla orden

som jag bär inuti

de sitter där inne

i själens mörka vrå

 

vad grunnar de på

vad får dem tveka

hur locka dem fram

och visa sig i ljuset

 

de låter sig inte trugas

inte på något vis

bäst låta dem vara

kanske de kommer fram senare

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-16 13:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Söta verser om det som drabbar alla skrivande!
2018-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
De kommer nog fram när de har mognat...tankar som många kan känna igen...fint...
2018-02-19

  BenGust VIP
De låter sig förmodligen inte tvingas fram. Ur djupet kommer de sen otvunget
med full styrka. Men kruxet är att ha ro att vänta in dem vilket du också påpekar. Texten berör nog oss alla.
2018-02-18

  Per Drysén
De gömda orden kommer av sig själva
2018-02-16

  Cikoria Blå VIP
Här har du använt orden på ett
finurligt sätt, tycker jag.

2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara!
Tror många av oss känner igen sig i din text.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP