Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tribute till Bob Marley


Okej, jag erkänner

Det var jag som sköt Sheriffen
men inte hans assistans
Vice Sheriffen
Men jag sköt honom bara i självförsvar
då han trängde in mig i ett hörn och börjde skjuta
Så att skjuta tillbaka för att överleva
var min enda chans
Ja, och jag lovar att allt det här som jag har sagt
är helt sant
På det kan jag satsa en slant
Sätta mitt liv i pant
Och jag har vittnen till det hela
För där det här hände så bor det både en
och annan gammal tant
Så ja, ja
Det var jag som sköt Sheriffen
Men inte hans assistans
Vice Sheriffen…

Ken Cassel
18/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-02-16 13:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-)))
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel