Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke om kärlek och sånt

Jag ville ge dig något att bita i
- nu talar jag ej om bröd
någonting att tänka på om livet
ja kanske också om död.

Men om döden ville du inte tala
- den drabbar väl bara andra?
och livet är fyllt av glädje
sa du, och sen, vi har ju varandra.

Nog avundades jag dig en aning
- tänk om livet kunde vara så lätt
alls inga bekymmer för morgondagen
jag önskade faktiskt att du hade rätt

varför grubbla om sådant
vi ändå inte kan styra över,
bättre att älska av hela sitt hjärta
för kärlek är det vi mest av allt behöver.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 21:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja om det vore så lätt
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP