Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svikare

 

 

aldrig

nej aldrig

förlåter jag dig

din svaga ynkrygg

ditt jäkla svek

gjorde så jävla ont

och du bara blånekade

där jag stod med beviset i min hand

"jag vet inte"

på frågan "vad är det här?"

fan fan fan

att jag var så mesig

inte vågade fråga

"vem är hon?"

fast jag förstod senare

du hade gjort henne med barn

vad jag förstod av en viss person

hur det gick sedan vet jag inte

kanske har våra barn ett halvsyskon

så många år sen

och det gör så ont

ända in i själen

jag har fått ett ärr där

som skaver och skaver

egentligen borde jag betala med samma mynt

men det är under min värdighet

jag sänker mig inte till din nivå

men hundra procent kan man aldrig vara säker

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 12:16



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
hundra procent kan man aldrig vara säker
strunt i det livet går vidare med eller utan de som sviker oss
så varför inte gå i parallellt med livets tåg ?
2018-02-20

  Carl Mikael Fäldt
Tragiskt!

Din text är mörk realism, en situation som framför allt barnen skall behöva förhålla sig till!

Viktig text detta!
2018-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Att bli sviken gör ont...mycket berörande...
2018-02-18

  Ett känsligt hjärta
Fint skrivet om smärtan av ett svek
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP